Belgien Claude Criquillion 2019

Så er det ved at være tid til at overveje om man skal tage kampen mod bakkerne op. Og med
hvilket udstyr. Her er muligheden for at prøve hvad en Ardennerklassikker er. Turen er ikke kun for de der vil køre løbet. Ardennerne har super mountainbike muligheder, så vil man med og træne (også på racer) er man velkommen.

Igen i år arrangerer NCK en tur til Belgien i byen La Roche, hvor der er mulighed for deltagelse i cykelløbet Claude Criquillion med afgang torsdag den 29 August og hjemkomst søndag den 1. September. Løbet er lørdag den 31. August.

Vi har lejet et feriehus med plads til 12 personer. Vi forventer at prisen bliver ca 1500,00 kr. Da det er en klubtur er der tilskud til NCK medlemmer på 500,00 kr. Det er for transport, 2 overnatninger incl morgenmad og aftensmad fredag aften, plus vi har medbragt kaffe, te sodavand m.m.

Vi kører torsdag aften og ankommer til La Roche (skøn by) fredag morgen. Og tager en cykeltur for at løse benene lidt op, når vi lige har hvilet lidt oven på køreturen.

Lørdag er cykelløbet – Der er to muligheder, den lange på 172 km med 3300 højdemeter, eller hvis formen bedre passer til 100 km og 1300 højdemeter, kan man jo tage den.

Lørdag aften går vi gerne ud og spiser, og nogen af os får rigtigt godt belgisk øl til maden.
Tilmelding på hjemmesiden, tilmelding er først til mølle princippet. Betaling til NCK Klarer Knud Med sit fakturasystem. Så tilmelding til mig og jeg videregiver oplysninger til Knud.

Her er lidt links til inspiration.
Løbets :  www.velomediane.com
Byen : www.la-roche-tourisme.com

Det er en tur for alle, og hvis i har spørgsmål så ring eller mail Jens eller Jørn.