BESTYRELSESMØDE 3/5 – 2017 KL. 19.00

REFERAT

Fraværende: Bjarne

1. Rettelse til sidste referat vedr. pris på blomster, 200 kr. ikke 100 kr.

2. Licensløb: Ingen børn og ungdom, skal til ungdoms cup i Greve.

Der har været problemer med tilmelding på DCU hjemmeside, er nu rettet.

Møde med landstræner, kommissær og leder 1/5, gennem kørsel af rute som der var tilfredshed med, var dog usikre på om start tiderne på de andre hold kunne holde felterne adskilt, vil vende tilbage. Endvidere skal vi stille med en lægebil ( Morten ) og 2 neutrale service biler, Jørn arbejder med det. Der kommer Postnord bander og port samt en blokvogn til brug ved præmie overrækkelse. Nyborgs borgmester har indvilget i at være præmie overrækker til U 23. Anette sørger for godte poser til hjælpere, Jørn sodavand, Erlan øl

3. Kommunens aktivdag: Tirsdag 16/5, brug for 21 hjælpere, Erlan mener der er styr på det.

4. Broløb: Der skal være fundet hjælpere inden slutningen af maj. Masse mail samt ringe liste efter licensløb.

5. Harzen: Alt klar til udsendelse, Jørn rund sender snarest. Anette efterlyste rytter møde mens vi er i Harzen, en bruger undersøgelse.

6. Tøj/ Sponsor: Udvalget har besøgt vores nuværende tøj leverandør Xtreme hvor der blev talt nyt design, priser, lager og andet. Der skal være et tilsvarende møde med Magic Sport. Vi går videre med sponsorer efter licensløb.

7. EVT: Vi har fået bevilget løfte anordning til trailer, samt 4000 kr. til 2 halve børne MTB fra NIS midlerne. Jens P. sørger for en beskrivelse tilbage til NIS.

Referent Jens R