For den lettere øvede cykelmotionist – Hold 2

Igen i 2017 er der et tilbud for den cykelmotionist, som er lettere øvet, og som gerne vil cykle lidt stærkere - 26 – 29 km/timen – og længere.

Mødested: Fri BikeShop, Vestergade

Hvornår: mandag og onsdag, kl. 17.00 – første træning, mandag den 27. marts 2017
Lørdag kl 10.00

Begynderen, som har lyst til at prøve kræfter med cykelmotion.
Hans Henrichsen, tlf.: 23 748 748, e-mail: henrichsensenior@hotmail.com

I begyndelsen vil vi tage ture på ca. 25 km. med gns. hastighed på ca. 20 km./t. Dette øges i takt med at sæsonen og formen skrider frem. Vi cykler i en gruppe på 10 – 15 personer, typisk med 1 kaptajn/tovholder/ træner på holdet.
Da vi starter samme sted og tid som de lettere øvede motionister – vil det ikke være noget problem at prøve et andet hold, såfremt man vil prøve det.
Når vi træner, er der altid efter princippet, vi cykler samlet ud og vi kommer samlet hjem.
I begyndelsen vil du blive hjulpet ved punktering og andre defekter, men det er tanken, at du også skal lære det undervejs.

Målgruppe: motionisten, ældre som yngre, som godt vil mærke suset og suget, når man ligger i et felt Startsted: Fri BikeShop, Vestergade

Ruterne bliver på 45 – 70 km.
Der cykles også om lørdagen fra samme sted med start kl. 10.00.

Som udgangspunkt vil træneren være Erlan Jensen, tlf.: 2171 9059, e-mail: erlan_ulla@jensen.mail.dk Men Erlan vil ikke være forpligtet til at være med hver gang og vil da sørge for en afløser.

Ruterne vil naturligvis blive afstemt efter hvor man er på sæsonen, både hvad angår længde og hastighed.

Hvad koster det?

Du får en gratis prøveperiode på 1 mdr. – april - og hvis du ønsker at fortsætte koster det normalt klubkontingent, der for en voksen udgør 500 kr.