TILMELDING TIL BELGIENTUR 2018

Belgienturen Claude Criquillion 2018

Her er muligheden for at prøve hvad en Ardennerklassikker er. Turen er ikke kun for de der vil køre løbet. Ardennerne har super mountainbike muligheder, så vil man med og træne (også på racer) er man velkommen.

Igen i år arrangerer NCK en tur til Belgien i byen La Roche, hvor der er mulighed for deltagelse i cykelløbet Claude Criquillion med afgang torsdag den 23 August og hjemkomst søndag den 26. august. Løbet er lørdag den 25. August

Vi har lejet et feriehus med plads til 12 personer. Vi forventer at prisen bliver ca 1500,00 kr. Da det er en klubtur er der tilskud til NCK medlemmer på 500,00 kr.
Det er for transport, 2 overnatninger incl morgenmad og aftensmad fredag aften, plus vi har medbragt kaffe, te sodavand m.m.

Vi kører torsdag aften og ankommer til La Roche (skøn by) fredag morgen. Og tager en cykeltur for at løse benene lidt op, når vi lige har hvilet lidt oven på køreturen.

Lørdag er cykelløbet – Der er to muligheder, den lange på 172 km med 3300 højdemeter, eller hvis formen bedre passer til 100 km og 1300 højdemeter, kan man jo tage den.

Lørdag aften går vi gerne ud og spiser, og nogen af os får rigtigt godt belgisk øl til maden.

Betaling til NCK konto reg. 3216 kt 3216740343 – husk at skrive belgien og hvem det er fra.

Her er lidt links til inspiration.
Løbets hjemmeside
http://www.velomediane.com
om byen: http://www.la-roche-tourisme.com

Det er en tur for alle, og hvis i har spørgsmål så ring eller mail Jens eller Jørn.